Nu de wintermaanden naderen, is het tijd voor u en uw gezin om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent. Hoewel er veel taken zijn om te doen ter voorbereiding op de koudere wintermaanden, is de winterschoonmaak iets dat niet over het hoofd mag worden gezien. Als u de onderstaande tips volgt, zal uw huis efficiënter presteren en kunt u genieten van het binnenklimaat terwijl u meer tijd binnen doorbrengt. Hier is een checklist die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw huis voorbereid en sprankelend is voor de winter.

Controleer uw verwarmingssysteem.

Elke winter moet u uw verwarmingssysteem controleren en de filters vervangen. Het is ook een goed idee om uw ventilatieopeningen en luchtkanalen te laten reinigen. Het Environmental Protection Agency raadt aan dat mensen hun HVAC-filters ten minste elke maand vervangen en vaker als het systeem zwaar wordt gebruikt. Het vervangen van de filters en het schoonmaken van de luchtkanalen en ventilatieopeningen zorgen ervoor dat uw systeem efficiënter werkt en dat stof en allergenen zich niet in uw huis kunnen ophopen. Daarnaast is het ook aan te raden om je woning of kantoor beveiligen, voor Alarmsystemen klik hier.


Je woning of kantoor inrichten met J-line

Wat is er fijner dan thuiskomen in een knusse en sfeervol ingerichte woning? Met onze prachtige woondecoratie van het topmerk J-Line ben jij helemaal klaar voor de herfst en winter. Voeg bijvoorbeeld een mooie J-Line kandelaar toe aan de eettafel of plaats een paar exemplaren van de J-Line theelichthouder in de vensterbank of op de salontafel. Dit worden letterlijk en figuurlijk lichtpuntjes in huis, waarmee je heel gemakkelijk meer sfeer creëert. In onze shop vind je een ruim assortiment JLine Wanddecoratie, staande lampen, woontextiel, verlichting, decoratie, … zelfs voor tuinmeubelen kopen kan je er terecht.